Wanneer je Performance hebt aangeschaft en de koppeling hebt ingesteld, doorloop je als eerste een aantal basisinstellingen. Het is belangrijk om te weten dat deze instellingen maar één keer verschijnen bij de eerste keer inloggen. Daarna kunnen deze instellingen wel altijd nog aangepast worden op verschillende plekken! Het zijn dus geen keuzes die voor altijd blijven!